Bullshitdetector

Als je regelmatig vacatures leest, dan is dit vast geen verrassing voor je: vacatures staan vol met onzinnige termen. Daarom heb ik de bullshitdetector ontwikkeld.

De bullshitdetector

Vacatures, die kunnen dus wel een beetje beter en begrijpelijker. Daarom heb ik een trucje bedacht. Plak de vacaturetekst in het kadertje hieronder. De Meisje zonder werk bullshitdetector highlight alle bullshittermen én legt je ook nog eens uit wat de term betekent in normalemensentaal. Weet je meteen welke termen van belang zijn voor je in sollicitatiebrief en welke je gewoon kunt negeren.

Gevonden bullshit-termen:

:

De bullshitdetector is gemaakt door Simonic Software Intelligence.

Handleiding solliciteren voor mensen met durf

Handleiding-solliciteren-voor-mensen-met-durf-meisje-zonder-werk-vacaturetaart

Het wordt ons steeds moeilijker gemaakt om een baan te vinden, lijkt het wel. Hoe schrijf je in 2020 een goede sollicitatiebrief? En wat is een onweerstaanbaar cv? Ik leer je al mijn sollicitatiegeheimen in mijn Handleiding Solliciteren.

Toen ik aan Meisje zonder werk begon in december 2018, dacht ik dat ik de enige was die het moeilijk vond om een leuke baan te vinden. Oh, wat vond ik mezelf dom, stom en een mislukkeling! Een half jaar later voel ik me niet meer zo alleen. Ik weet nu dat er duizenden millennials zijn zoals ik, die al jaren proberen een leuke baan te vinden en daar moeite mee hebben. En of het moeilijk is voor ons! Er is ontzettend veel concurrentie, de vacatures zijn onbegrijpelijk geschreven en het sollicitatieproces is allesbehalve transparant. Precies om die reden heb ik al mijn ervaring van 10 jaar solliciteren, 2,5 jaar werkloos zijn en honderden verhalen van werkgevers gecombineerd tot dé ultieme handleiding voor solliciteren.

Herken jij jouw verhaal hierin?
  1. Je ontvangt afwijzing na afwijzing.
  2. Je weet niet wat voor baan je zoekt. Of je denkt steeds dat je je droombaan hebt gevonden, maar dat blijkt ‘m dan toch niet te zijn. Teleurstellend!
  3. Je hebt geen idee hoe je een goede sollicitatiebrief schrijft.
  4. Of hoe je een onweerstaanbaar cv maakt.
  5. Als je een vacature leest, dan weet je nooit zeker of de baan bij jou past.
  6. Leuke vacatures? Die verstoppen zich voor jou.
  7. Je voelt je persoonlijk gekwetst als je een afwijzing krijgt.
  8. Je wilt meer leren over wat jij wilt in je leven.
  9. Solliciteren vind je doodvermoeiend. 
  10. Je zoekt naar slimmere en snellere manieren om te solliciteren. 

Dan is mijn handleiding solliciteren perfect voor jou!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Meer weten over mijn dagelijkse zoektocht naar een leuke, normale baan? Schrijf je dan in voor mijn gratis nieuwsbrief! Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van mijn nieuwste blogs en werk(loze) leven.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven