Contact

Wil je graag iets delen? Vind je dat ik ergens over moet schrijven? Heb je iets meegemaakt tijdens een sollicitatie of op werk en wil je daarover praten? Zo maak je contact met mij of kun je me volgen.

Samenwerken

Heb je interesse om een advertentie te plaatsen op mijn website of wil je mijn blogs kopen? Mag ik jou adviseren over jouw vacatures? Neem direct vrijblijvend contact met me op!

Over Meisje zonder werk

Op Meisje zonder werk schrijf ik over werkloos zijn, vacatures zoeken, bullshittermen in vacatures, geld, solliciteren en vervelende werkgevers.

Het is fijn om te weten dat je niet de enige twintiger of dertiger bent die al jaren bezig is om op dat ene carrièrepad te komen. Dat we allemaal zwoegen en zweten om te voldoen aan de verwachtingen van onze ouders, de maatschappij en de Instafabulous-community. Mijn ervaringen zijn iedereens ervaringen. Met deze blog maak ik werkloos zijn wat minder dramatisch en bied ik uitwegen die anders zijn dan terug de schoonheidsverkiezingen weer in. De schuld ligt namelijk vaak niet bij ons, maar bij ouderwetse werkpatronen die niet passen bij hoe we ons leven willen inrichten. Het is tijd voor verandering. En dat is iets waar wij als mondige millennials vol dromen en duurzaamheidsbewustzijn wel heel goed in zijn.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven