Contact

Heb je een vraag of een verzoek? Samenwerken of samen protesteren? Neem dan contact op via de mail of sociale media.

EMAIL
yorien@meisjezonderwerk.nl

SOCIALE MEDIA
LinkedIn Yorien Stroosnijder
Instagram Yorien Stroosnijder
Pinterest Meisje zonder werk

Over mij

Hi, ik ben Yorien en ik ben de eigenaar en oprichter van Meisje zonder werk. Ik zoek een fulltime gelukkig leven, lekker dynamisch, vol vrijheid, rust, natuur, dieren en een gezamenlijke veganistische lunch.

Meisje zonder werk ontstond nadat ik in oktober 2018 opnieuw werkloos werd. Voor de tweede keer in twee jaar vond ik mezelf; een vijfentwintigjarige creatieve communicatiewetenschapper met prima sociale vaardigheden, opnieuw op de bank. Dat voelde vreselijk. Ik wilde ontzettend graag de controle over mijn carrière en leven terug. Maar hoe? Ik begon als eerste het stellen van met kritische vragen. Daaruit bleek dat er meer mis was met de arbeidsmarkt dan met mij. Deze waardevolle informatie wilde ik met iedereen delen die in hetzelfde schuitje zat als ik. Dus legde ik mijn bevindingen vast op de manier die het beste bij mij past: door het geschreven woord en vol passie.

Mijn missie is om werk vinden makkelijker, leuker en relaxter te maken.

Mijn onderzoek naar de arbeidsmarkt voor millennials inspireerde anderen. Honderden lezers van Meisje zonder werk schreven dat ze zich herkenden in mijn ervaringen en emoties. Zij moedigden me aan tot een wilde gok: sinds januari 2019 ben ik freelance copywriter. Nu probeer ik de arbeidsmarkt van binnenuit te verbeteren, door heldere vacatures te schrijven bijvoorbeeld. Het meisje zonder werk werkt weer. En dit keer zonder geluk voor geld te ruilen of zekerheid voor tijd op te offeren. Werk zoals het bedoeld is: niet als beperking, maar ter verrijking. Met zorg en liefde uitgekozen.

En jij?

Werkloos, werkzoekend of ontevreden met je werk? Ga maar lekker bladeren in mijn blogarchief, ik weet zeker dat je minstens één blog vindt die jou kan helpen. Heb je hulp nodig met solliciteren? Ik heb twee e-books geschreven.

  • Mijn tien jaar ervaring in solliciteren, vol vallen en opstaan, heb ik gebundeld in dé handleiding voor slim en succesvol solliciteren.
  • Ben je er klaar mee? Met stomme werkgevers, drama op werkvloer en met solliciteren al helemaal? In Nooit Meer Werken lees je hoe je uit dit cirkeltje stapt en je de realisatie van je droomleven in sneltreinvaart zet.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.