Meisje zonder werk - Van A tot Z heldere vacatures

E-book Heldere Vacatures voor iedereen die werk zoekt

Vacatures worden steeds moeilijker gemaakt. Hoe kan je, als je werk zoekt, ze nog begrijpen en een geschikte brief schrijven? Koop hier het Meisje zonder werk ebook!

Onverklaarbare termen, zelfbedacht jargon en woorden uit het buitenland worden achteloos over elke vacature gestrooid als spikkels op je softijsje. Het lijkt wel alsof vacatures steeds ingewikkelder geschreven worden. Stom, want de grootste groep die werk zoekt – de millennials – die houden juist van simpel en direct. We kunnen allemaal dus wel wat hulp gebruiken. Daarom schreef ik een vacaturewoordenboek. Voor iedereen die werk zoekt of zich wil oriënteren op de markt.

Voor alle werkzoekenden, werkloze of vakantiegangers

Niet zomaar een woordenboek, maar eentje die je als werkloze niet kan missen. Ideaal voor vacaturevertalingen, tijdens contractbespreking en bij Galgje. Ook leuk voor kinderen tijdens de autorit naar Zuid-Frankrijk: vacaturebingo!

Klein prijsje, levenslange kennis!

Mijn e-book begint met meerdere pagina’s vol super handige tips voor iedereen die werk zoekt. Ik heb de beste tips verzameld over vacatures lezen en sollicitatiebrieven schrijven van de grote sollicitatie-experts. Het hoogtepunt van het boek zijn natuurlijk de meer dan 100 bekende vacaturetermen. Deze heb ik opgeschreven als een woordenboek: van A tot Z. Met CTRL-F heb je snel een vertaling bij de hand. Het van A tot Z heldere vacatures telt in totaal 20 pagina’s. Sla dit boek open elke keer als je een vacature leest. Je vindt er antwoord op vragen als: is deze vacature een match met mij? Wat betekent dit woord? Wat zijn mijn dagelijkse taken? Waar kan ik op rekenen? Ik wil niet dat je nog langer je tijd verspilt aan vacatures vertalen en reageren op functies die niks voor jou zijn. Vanaf nu solliciteer je doelgericht en tijdsbewust!

Dit boek is ideaal voor iedereen die werk zoekt. Mensen die net de banenmarkt opstappen, als je al langere tijd zoekt naar een baan of wanneer je gewoon slimmer en sneller sollicitatiebrieven wilt schrijven. Het is ook een heel nuttig en duurzaam cadeau voor een afstudeer- of examenfeest. Kortom, Van A tot Z Heldere vacatures is perfect voor iedereen die een baan zoekt en geen tijd wil verspillen aan onleesbare vacatures.

Voorproefje?

Als je regelmatig vacatures leest, dan is dit vast geen verrassing voor je: vacatures staan vol met onzintermen. Woordencombinaties die eigenlijk niks betekenen omdat ze zo algemeen of logisch zijn (je hebt affiniteit met je werkveld, duhh!). Sommige woorden zijn overduidelijk veel te hip voor het bedrijf (hoe ziet die mega informele bedrijfssfeer er dan uit?). En andere woorden zijn gewoonweg vreemd omdat je ze nooit in real life hoort (jij hebt echt een hands-on-mentaliteit, wist je dat?). No worries, de bullshitdetector helpt je! Plak de vacaturetekst in het kadertje. De Meisje zonder werk detector highlight alle bullshit-termen én legt je ook nog eens uit wat de term betekent in normalemensentaal. Weet je meteen welke termen van belang zijn voor je in sollicitatiebrief en welke je gewoon kunt negeren. Ga hier naar de bullshitdetector.

Betalen

Het boek kost 6,99 euro. Met dit geld kan ik nog meer pittige blogs, handige handboeken en herkenbare verhalen voor je schrijven.

Je kunt gemakkelijk betalen via iDeal. Nadat de betaling is geslaagd, ontvang je het boek persoonlijk van mij per e-mail. Het kan dus zijn dat je niet direct het boek ontvangt nadat je hebt betaalt – met name als je het boek later in de avond bestelt. Dan stuur ik het direct naar je toe de volgende ochtend. Op deze wijze kan ik je extra tips meegeven en je succes wensen met je banenzoektocht!

Totaal: € -
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Nog niet toe aan deze commitment? Schrijf je dan in voor mijn gratis nieuwsbrief! Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van mijn nieuwste blogs.

Contact

Heb je vragen over mijn e-book of over de betaling? Dan kun je me bereiken op yorien@meisjezonderwerk.

Leuk geschreven? Ik schrijf graag voor jou de scherpste, liefste of helderste blogs en vacatures. Mail naar yorien@meisjezonderwerk.nl voor gratis vrijblijvend advies!
Posts created 44

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven