E-books

Heb jij hulp nodig bij solliciteren? Dan ben je op de juiste plek terecht gekomen! Ik ben Yorien en met mijn schrijftalent maak ik solliciteren makkelijker voor werknemers en werkgevers. Deze shop is speciaal voor werknemers, werkzoekenden en werklozen die hulp willen bij solliciteren en het vinden van een nieuwe baan!

1.Leer succesvol solliciteren

Herken jij jezelf hierin?
 1. Je bent het zat om afwijzing na afwijzing te krijgen.
 2. Je zwerft van baan naar baan. Steeds als je denkt dat je je droombaan hebt gevonden, dat voelt het toch weer niet goed. Teleurstellend!
 3. Je bent behoorlijk klaar met solliciteren. Waarom duurt het allemaal zo lang?!
 4. Je hebt geen idee hoe je een goede sollicitatiebrief of een onweerstaanbare cv schrijft, want elke sollicitatie die je doet eindigt in een afwijzing.
 5. Je voelt je inmiddels behoorlijk hopeloos. Ga ik ooit nog een leuke baan vinden?
 6. Leuke vacatures? Waar dan? Die verstoppen zich voor jou. Je vindt nooit waar je nou echt naar zoekt en daardoor maak je steeds dezelfde fouten.

Dan is Succesvol Solliciteren de oplossing voor jou!

2. Wil jij nooit meer werken? Dan is dit e-book jouw kans!

Ben jij dit?

 • Het lukt je maar niet om een baan te vinden die écht bij je past.
 • Je hebt teveel nare werkervaringen gehad, om nog vertrouwen te hebben dat je ooit een baan gaat vinden die je wel leuk vindt.
 • Keer op keer stop je weer met een baan; je loopt in cirkeltjes!
 • Je schaamt je dat je niet ‘normaal’ bent.
 • Het enige wat je krijgt als je keihard aan het solliciteren bent, is afwijzing na afwijzing.
 • Je voelt je verdrietig en uitzichtloos.

Hoe jij je nu voelt, zo was ik ook. De slimme trucs uit dit e-book hebben mij geholpen mijn eigen business te starten en onafhankelijk te leven.

3. Een onweerstaanbare online cv maken

Een van de hoogtepunten van dit boek is het vacaturewoordenboek. Je vindt er meer dan 100 bekende, maar oh zo vage vacaturetermen. Van Allround tot Zorgvuldig; ik vertaal de meest verwarrende en vage sollicitatietermen voor jou. Met CTRL-F heb je altijd snel een vertaling bij de hand elke keer als je een vacature leest.

Met een persoonlijke online pagina val je écht op! Richt een vergrootglas op jouw kwaliteiten en persoonlijkheid. Voeg gemakkelijk een videosollicitatie, portfolio of jouw levensmantra toe. Word vandaag nog zichtbaar voor werkgevers en vind snel jouw droombaan!

Stap uit het donker en richt eens een spotlight op jezelf. Jij hebt zoveel te bieden. Het is tijd dat werkgevers en recruiters dat ook zien. Met een uniek online cv maak je jezelf goed zichtbaar en verdubbel je jouw kans op een echt leuke baan! Wie jij bent, kun je niet samenvatten op één wit A4.Een dergelijk cv biedt niet genoeg ruimte voor al jouw kwaliteiten, je interesses, wat je inspireert en waar je van droomt. Op een online cv heb je alle ruimte om te laten zien wie je bent en wat je wilt!

Op Jouwonlinecv.nl ontwerpen wij persoonlijke en unieke online cv’s, zodat jij jezelf kunt laten zien. Zo trek jij moeiteloos de baan aan die echt bij jou past.

Is een online cv iets voor jou?

 • Je wilt op een originele en creatieve manier solliciteren, zodat jij écht opvalt. Maar je wilt er niet te te lang mee bezig zijn.
 • Je wilt efficiënt solliciteren, alleen voor banen die écht bij jou passen. Een leuke baan, zo snel mogelijk!
 • Je wilt een cv dat precies laat zien wie jij bent. Passend bij elke functie en sollicitatie. Dat scheelt tijd!
 • Het lijkt je geweldig om video’s, afbeeldingen of een audio-opname op je cv te hebben.
 • Je wilt controle hebben over jouw online presence en wilt weten wie er googlet op jouw naam.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.