Freelance schrijver Utrecht

De kern van jouw business: dat is een boodschap die je wilt vertellen aan de hele wereld. Maar het is vaak niet makkelijk om de perfecte woorden te vinden voor jouw verhaal. Woorden die exact zeggen wat jij bedoelt en voelt, maar dan overtuigender, aantrekkelijker en met flair. Woorden die direct aanzetten tot actie. Woorden die verkopen. De basis van je merk met twee voeten stevig in de aarde, daarop kan je verder bouwen en vertrouwen. Ik help je graag bij de start en oogst van je succes. Ik ben Yorien en freelance schrijver in Utrecht.

Wie ben ik?

Mijn nieuwsgierige en kritische houding heb ik te danken aan een academische opleiding in communicatiewetenschappen. Mijn schrijftalent is aangeboren en aangesterkt door jaren ervaring. Dankzij dit trio aan eigenschappen schrijf ik teksten voor allerlei doeleinden: commercieel, long en short copy, maar ook vrolijke vacatures en social media posts die kunnen overtuigen. Ik heb onder andere al geschreven voor Smallsteps, Nationale Vacaturebank, Nationale Nederlanden, DHL en Intratuin.

Yorien Stroosnijder - Meisje zonder werk - Freelance schrijver Utrecht - vacatures
Onze samenwerking

Of je nou een wekelijkse blog wilt, communicatie-advies of alleen een nieuwe paragraaf op je homepage, ik sta voor je klaar. Waar wil jij heen? Met die stip aan de horizon werken we aan een strategisch plan, waar ik jou van kop tot staart bij begeleid. Interesse, vragen, ideeën? Mail mij maar. Stuur ik jou binnen drie werkdagen een voorstel terug.

Als freelance schrijver in Utrecht vind ik het leuk om met allerlei soorten branches kennis te maken. Hoe meer ik leer, hoe beter. Schroom dus niet om kennis met mij te maken – ik ben heel benieuwd naar je voorstel!

Meisje op een missie

Mijn missie is om solliciteren makkelijker te maken. En vooral ook léúker. Werklozen en werknemers help ik graag met het maken van hun cv, een sollicitatiebrief of een sociale media check. Voor werkgevers schrijf ik heldere en aantrekkelijke vacatures, waarmee snel de juiste kandidaten worden aangetrokken. Eerder schreef ik al vacatures voor Nationale Nederlanden, DHL en Intratuin. Hier vertel ik je meer over waarom ik vacatures schrijf en wat de zeven pijlers zijn van een goede vacature.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven