GRATIS e-book Heldere vacatures voor werkgevers

Heldere vacatures leiden tot een fijne en duurzame match tussen werkgever en werknemer. In dit gratis e-book Heldere vacatures geef ik je mijn beste tips voor heldere en succesvolle vacatures.

Hoe verander je snel, makkelijk en goedkoop de beleving van de sollicitant in recruitment? Door vanaf de allereerste ontmoeting helder te zijn. En die ideale eerste ontmoeting is jouw onweerstaanbare vacature. In dit e-book geef ik je slimme tips die je in een handomdraai kan toepassen op je vacatures.

Waarom dit gratis e-book?

Toen ik werkloos was, las ik heel veel vacatures. Het viel me op dat de meeste functieprofielen wollig, veeleisend en saai geschreven zijn. Als taalliefhebber, ervaren copywriter en marketingwetenschapper kon ik dat natuurlijk niet zomaar laten gaan. Het gevolg? Een schrijfster met een missie was geboren! Nu schrijf ik heldere en leuke vacatures! Hiermee maak ik het leven van elke werkgever én werknemer makkelijker.

Ik weet precies wat werkzoekenden willen (lezen). Daarom staat er in mijn vacatures géén vaag vacaturejargon. En is er ook geen ruimte voor meer dan tien eisen. Als je helder schrijft, dan is er geen ruimte voor verkeerde verwachtingen. Kortom, compacte, duidelijke en vrolijke vacatures zorgen voor een snelle en goede match tussen werknemer en werkgever. Een goede vacature is de perfecte start van prettige, eerlijke en duurzame samenwerking. En wie wil dat nou niet?

Wil je contact opnemen? Leuk, ik hoor graag van je. Stuur me een mail aan yorien@meisjezonderwerk.nl of vind me op LinkedIn.

Heldere vacatures voor werkgevers en werknemers

In dit gratis e-book Heldere vacatures vind je:

  • wat er vaak misgaat bij de implementatie van employer branding
  • en hoe je het beter kunt doen, vandaag nog
  • waarom je eerst moet weten wat jouw unieke employer brand is voordat je goede vacatures kunt schrijven
  • de meest succesvolle en best leesbare opbouw van vacatures
  • veelgemaakte fouten die jij nu niet meer hoeft te maken
  • slimme schrijftips die je direct kunt toepassen
Nog makkelijker: huur mij in om vacatures voor je te schrijven

Wil je graag heldere vacatures, maar weet je niet hoe? Heb je hulp nodig met schrijven? Weet je niet welke informatie er wel en niet in hoort? Heb je geen tijd om vacatures te schrijven? Dan help ik je graag. Neem contact met me op door een mail te sturen naar yorien@meisjezonderwerk.nl. Dan plannen we zo snel mogelijk een gratis (telefonische) afspraak in om te zien wat ik voor jou kan doen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven