GRATIS e-book Heldere vacatures voor werkgevers

Vacatures schrijven, moeilijk? Niet voor mij, en na het lezen van dit e-book ook niet meer voor jou. Download nu het GRATIS e-book Heldere Vacatures voor werkgevers!

Vacatures zoeken. Brieven typen. Mailen. Een maand wachten. Sollicitatiegesprek 1. Drie weken wachten. Sollicitatiegesprek 2. Twee weken wachten. Referenties opvragen. Test. Twee weken wachten. Eindelijk de uitslag! 

Duurt lang!

Voor ons werkzoekenden is er echt niks aan: het ouderwetse keurslijf waarin we geacht worden te passen als we een baan zoeken. Het is tijdrovend, we weten nooit waar we aan toe zijn en staan voor ons gevoel volledig aan de zijlijn. Op Meisje zonder werk help ik werknemers een leuke baan te vinden en in opstand te komen tegen de soms scheve machtsverhouding tussen werknemer en werkgever. Maar verandering kan pas plaatsvinden als beide zijdes van de rivier hun wapens laten zakken. Daarom sta ik óók aan de kant van werkgevers en help ik jullie net zo graag.

Het vredesoffer

Als eerste vredesoffer schreef ik een gratis e-book Heldere vacatures voor elke werkgever die zijn vacatures vriendelijker, begrijpelijker en aantrekkelijker wil maken. Het is een voorproefje op mijn échte e-book, een complete handleiding voor employer branding en de onboarding van begin tot eind. Daarmee bouw ik een brug tussen jullie en ons. Meet me in the middle?

Heldere vacatures voor werkgevers

In dit gratis e-book Heldere vacatures vind je:

  • wat er vaak misgaat bij de implementatie van employer branding
  • waarom je eerst moet weten wat je employer brand is voordat je echt goede vacatures kunt schrijven
  • de meest succesvolle en aantrekkelijke opbouw van vacatures
  • 10 woorden die je echt niet moet gebruiken in vacatures
  • veelgemaakte fouten die jij nu niet meer hoeft te maken
  • slimme makkelijke schrijftips die je direct kunt toepassen

Dat is een heleboel voor helemaal niks! Waarom zou je niet betere, slimmere en goedkopere vacatures willen schrijven?

Nog makkelijker: huur mij in om vacatures voor je te schrijven

Neem contact met me op door een mail te sturen naar yorien@meisjezonderwerk.nl. Plannen we zo snel mogelijk een gratis afspraak in om te zien wat ik voor jou kan doen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven