Heldere vacatures voor werkgevers

Heldere vacatures zijn de beste start van een eerlijke samenwerking tussen werkgever en werknemer. Bovendien leiden heldere vacatures gegarandeerd tot een fijne en duurzame match, waar beide partijen jarenlang plezier van hebben. Wil jij dat? Goed! Download dan mijn gratis e-book Heldere vacatures voor werkgevers.

In dit gratis e-book Heldere vacatures voor werkgevers geef ik je mijn beste tips voor heldere en succesvolle vacatures.

Hoe verander je snel, makkelijk en goedkoop de beleving van de sollicitant in recruitment? Door simpelweg vanaf de allereerste ontmoeting helder te zijn. En die ideale eerste ontmoeting is jouw onweerstaanbare vacature. Ik wil dat elke werkgever dat super easy kan doen. Daarom geef ik in dit e-book slimme tips die iedereen in een handomdraai kan toepassen op nieuwe en bestaande vacatures.

Waarom heb ik dit e-book gemaakt?

Toen ik werkloos was, las ik heel veel vacatures. Het viel me op dat de meeste functieprofielen wollig, veeleisend en best een beetje saai geschreven zijn. Als taalliefhebber, ervaren copywriter en marketingwetenschapper kon ik dat natuurlijk niet zomaar laten gaan! Het gevolg? Een schrijfster met een missie was geboren. Nu schrijf ik heldere en leuke vacatures! Hiermee maak ik het leven van elke werkgever én werknemer makkelijker.

Ik weet precies wat werkzoekenden willen (lezen). Daarom staat er in mijn vacatures géén vaag vacaturejargon. Bovendien is er geen ruimte voor meer dan tien eisen. En worden de meest prangende vragen altijd bovenaan behandeld. Mijn motto is: als je helder schrijft, dan schep je de juiste verwachtingen. Kortom: duidelijke en vrolijke vacatures zorgen voor een snelle en succesvolle match tussen werknemer en werkgever. Een goede vacature is de perfecte start van een prettige, eerlijke en duurzame samenwerking. En wie wil dat nou niet?

Wil je contact opnemen? Leuk, ik hoor graag van je. Stuur dan een mail naar yorien@meisjezonderwerk.nl of vind me op LinkedIn.

In dit gratis e-book Heldere vacatures voor Werkgevers vind je:

  • wat er vaak misgaat bij de implementatie van employer branding…
  • en hoe je het beter kunt doen, vandaag nog!
  • waarom je eerst moet weten wat jouw unieke employer brand is voordat je goede vacatures kunt schrijven (de allerbelangrijkste tip!)
  • waarom mijn opbouw de meest succesvolle en best leesbare volgorde voor vacatures is
  • mijn veelgemaakte fouten die jij nu niet meer hoeft te maken
  • slimme schrijftips die iedereen direct kan toepassen

Wil je graag heldere vacatures, maar weet je niet hoe? Heb je hulp nodig met schrijven? Weet je niet welke informatie er wel en niet in hoort? Heb je geen tijd om vacatures te schrijven? Dan help ik je graag. Neem contact met me op door een mail te sturen naar yorien@meisjezonderwerk.nl. Dan plannen we zo snel mogelijk een gratis (telefonische) afspraak in om te zien wat ik voor jou kan doen!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven