Nooit meer werken

Ik beloof aan jou dat jij vanaf nu op een makkelijkere manier geld kunt verdienen. Geen stomme banen, geen stomme werkgevers en te weinig vrije tijd. Creëer een beter leven voor jezelf.

Dit e-book is al 134 keer gekocht door mensen tussen de 25 en 45 jaar.

Bezoekers geven dit e-book gemiddeld een 9.

Lezers vonden het hoofdstuk over 7 inspirerende pioniers het leukst.

ben jij dit?

 • herken je je in bovenstaande verhalen van Steffi, Eline en Mo?
 • het lukt je maar niet om een baan te vinden die écht bij je past.
 • je hebt teveel nare werkervaringen gehad, om nog vertrouwen te hebben dat je ooit een baan gaat vinden die je wel leuk vindt.
 • keer op keer stop je weer met een baan; je loopt in cirkeltjes!
 • je schaamt je dat je niet ‘normaal’ bent.
 • het enige wat je krijgt als je keihard aan het solliciteren bent, is afwijzing na afwijzing.
 • je voelt je verdrietig en uitzichtloos.

dan kan ik jou helpen. In 49 sprankelende pagina’s help ik jou aan een beter en leuker leven.

hoe jij je nu voelt, zo was ik ook

Jaren heb ik geprobeerd mezelf te pushen. Ik rende van baan naar baan. Van ontslag naar een nieuw begin. Constant liep ik in dit cirkeltje. Omdat ik dacht dat het zo hoorde. Mijn huur was te hoog om te stoppen met werken en ik had geen energie over om na te denken over wat ik echt wilde doen. Of waar ik gelukkig van werd. Totdat ik na mijn laatste ontslag geen baan vond. Maandenlang solliciteerde ik elke dag, terwijl ik de meeste banen helemaal niet leuk vond. Ik was bang, want ik had wel spaargeld, maar ook dat zou ooit opraken.

ik wist niet meer wat ik moest doen.

Om mijn angsten en frustraties uit mijn hoofd te krijgen, startte ik een blog: Meisje zonder werk. Ik deed het voor mezelf. Maar ik zag ook dat elke dag de bezoekcijfers van mijn website omhoog gingen. Ik kreeg reacties van onbekende mensen op Facebook en LinkedIn. Zij herkenden zich in mijn verhaal en zaten vast in dezelfde cirkel. Samen gingen we op zoek naar een oplossing. Ik onderzocht de wensen van millennials op de arbeidsmarkt en kwam tot een onverwacht inzicht dat mijn hele kijk op mezelf en mijn toekomst direct veranderde.

het is niet onze schuld. De arbeidsmarkt is nog niet klaar voor de wensen van onze generatie en biedt ons niet waar wij naar op zoek zijn.

Ik voelde me enorm opgelucht! Nu kwam ik tot de realisatie dat ik al die tijd had gezocht naar iets dat helemaal niet bestond. Mijn droombaan zou ik nooit vinden. Daarom besloot ik zelf mijn droombaan te creëren. Ik maakte van mijn blog een bedrijf en verdien nu door sollicitatietips en heldere vacatures te schrijven. Dit is de allerbeste baan die ik ooit heb gehad.

zoek niet naar je droombaan, maar naar een droomleven

Veel mensen zijn op zoek naar een droombaan. Dé baan die hen gelukkig gaat maken. Ik denk dat die baan niet bestaat. Waar je naar moet zoeken, is je droomleven. In Nooit Meer Werken stel ik je precies de goede vragen, die je gaan helpen om je droomleven te bereiken.

maak jezelf los van je verdriet en groei door! Door dit e-book:

 • laat je al die zorgen die je hebt gehad over werk eindelijk los!
 • kom je erachter wat je wilt doen in je leven…
 • én hoe je daar kunt komen.
 • voel je je niet langer beperkt door je aangeleerde definitie van werk.
 • maar ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt.
 • leer je van anderen hoe zij de stappen hebben gemaakt naar een leven dat beter bij hen past.

Je verdient een nieuw begin. Gun het jezelf.

koop hier het e-book Nooit Meer Werken!

Nooit Meer Werken kost €24,95! Een mini-investering met groots effect: eindelijk die baan vinden die echt bij jou past.

Je kunt veilig betalen via iDeal, Bancontact of Paypal. Nadat de betaling is geslaagd, ontvang je het boek per e-mail.

Totaal: € -

Recensies

“ik werd helemaal gek van mezelf. Ik had geen idee naar welke banen ik moest zoeken tijdens het solliciteren. Het was al een paar keer misgegaan en ik was bang om weer dezelfde fout te maken. Dit e-book heeft me een adempauze gegeven en nu weet ik weer wat ik wil in het leven.”  – Lisanne, 28 jaar

“Ik zit momenteel aan het einde van een burn-out. Langzaamaan wil ik weer kijken naar banen, maar wel iets wat ik echt leuk vind en wat goed bij mij past. Dit boek heeft me gewezen op de mogelijkheden. Er is zoveel meer dan alleen een saaie kantoorbaan. Ik heb er nu zelfs weer een beetje zin in om te gaan werken.” – Paul, 31 jaar.

“Niet meer zoeken naar een droombaan, maar naar een droomleven. Dat spreekt me erg aan. Ik wil meer leven in het nu en iets doen wat bij mij past in plaats van wat een “slimme” keuze is. Bedankt voor je inspiratie. Het was een eye-opener!” – Simona, 21 jaar.

maak deze mini-investering zodat je de rest van je leven in vrijheid kan leven!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.