Nooit meer werken

Al 551 keer gedownload door mensen tussen de 25 en 45 jaar. Jij de volgende?

Lezers geven dit e-book gemiddeld een 8,7. Klinkt veelbelovend!

De opruimlijst met praktische stappen is favoriet bij lezer. Lees je mee?

In dit e-book Nooit meer werken ontdek jij hoe je geld kunt verdienen met wat je leuk vindt om te doen. Nee, dat gaat niet van de ene op de andere dag, maar het kan wél. Vandaag is de ideale dag om gelukkiger te worden.

Leer nooit meer werken in 47 pagina’s

 • lukt het je niet om een baan te vinden die écht bij je past?
 • heb je geen vertrouwen dat je ooit een baan gaat vinden die je wel leuk vindt?
 • stop je steeds weer met een baan? Heb je het gevoel dat je in cirkeltjes loopt?
 • schaam je je dat je niet ‘normaal’ bent?
 • voel je je verdrietig en wanhopig?

Ik voelde me precies hetzelfde als jij

Jarenlang heb ik mezelf tegen beter weten in onder druk gezet. Ik rende van baan naar baan. Van ontslag naar een nieuw begin. En weer opnieuw. Ik deed 2 tot 4 verschillende banen per jaar. Ik dacht dat het zo hoorde. Dit is toch wat iedereen doet? Dus bleef ik maar in cirkeltjes rennen. Ik leefde in de illusie dat werk mij gelukkig zou maken. Niet dat ik nú gelukkig was, maar ooit zou het komen. Iets anders doen? Man, ik had na een lange werkdag geen energie meer over. Laat staan dat er ruimte in mijn hoofd was om een nieuw carrièrepad te bedenken. Totdat ik na mijn laatste ontslag geen baan vond. Maandenlang solliciteerde ik elke dag, terwijl ik de meeste banen helemaal niet leuk vond. Ik was bang, want ik had wel spaargeld, maar ook dat zou ooit opraken. Hoe nu verder?

Ik wist niet meer wat ik moest doen

Om mijn angsten uit mijn hoofd te krijgen, startte ik de blog die jij nu bezoekt: Meisje zonder werk. Op het begin deed ik het alleen voor mezelf. Maar al snel gingen elke dag de bezoekcijfers van mijn website omhoog. Ik kreeg reacties van leeftijdgenoten op Facebook en LinkedIn. Zij herkenden zich in mijn verhaal en zaten vast in dezelfde werk-ontslag-werk-ontslag-cirkel. Samen gingen we op zoek naar een oplossing. Ik kwam tot een onverwacht inzicht die mijn hele kijk op mezelf en mijn toekomst direct veranderde.

De droombaan bestaat niet

Ik voelde me enorm opgelucht! Ik kwam tot de realisatie dat ik al die tijd had gezocht naar iets dat helemaal niet bestond. Mijn droombaan was nep! Daarom besloot ik zelf mijn droombaan te creëren. Ik maakte van mijn blog een bedrijf en verdien nu door sollicitatietips te geven en inclusieve vacatures te schrijven. Nee, dat ging niet van de ene dag op de andere. Maar ik werkte er elke dag aan en na 1,5 jaar verdiende ik genoeg geld om nooit meer te werken bij een baan die ik niet leuk vind. Ben jij er ook klaar voor om alle illusies aan de kant te werpen en dé baan te vinden die wel bij jou past?

Zoek niet naar je droombaan, maar naar een droomleven

Veel mensen zijn op zoek naar een droombaan. Dé baan die hen gelukkig gaat maken. Ik denk dat die baan niet bestaat. Waar je naar moet zoeken, is je droomleven. In Nooit meer werken stel ik je precies de goede vragen, die je gaan helpen om je droomleven te omschrijven en te bereiken.

Door dit e-book:

 • laat je al die zorgen die je hebt gehad over werk eindelijk los!
 • kom je erachter wat je wilt doen in je leven…
 • én hoe je daar kunt komen.
 • voel je je niet langer beperkt door je aangeleerde definitie van werk.
 • maar ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt.
 • leer je van anderen hoe zij stappen hebben gemaakt naar een leven dat beter bij hen past.

Download hier het e-book Nooit meer werken!

Je bent niet alleen!

“Ik werd helemaal gek van mezelf. Ik had geen idee naar welke banen ik moest zoeken tijdens het solliciteren. Het was al een paar keer misgegaan en ik was bang om weer dezelfde fouten te maken. Dit e-book heeft me een adempauze gegeven en nu weet ik weer wat ik wil in het leven.”  – Lisanne, 28 jaar

“Ik zit momenteel aan het einde van een burn-out. Langzaamaan wil ik weer kijken naar banen, maar wel iets wat ik echt leuk vind en wat goed bij mij past. Dit boek heeft me gewezen op de mogelijkheden. Er is zoveel meer dan alleen een saaie kantoorbaan. Ik heb nu zelfs weer een beetje zin om te gaan werken.” – Paul, 31 jaar.

“Niet meer zoeken naar een droombaan, maar naar een droomleven. Dat spreekt me erg aan. Ik wil meer leven in het nu en iets doen wat bij mij past in plaats van wat een “slimme” keuze is. Bedankt voor je inspiratie. Het was een eye-opener!” – Simona, 21 jaar.