Van A tot Z heldere vacatures - Meisje zonder werk

Nu te koop: E-book Van A tot Z heldere vacatures

Ze maken het steeds gekker. Onverklaarbare termen, zelfbedacht jargon en woorden uit het buitenland worden achteloos over elke vacature gestrooid als spikkels op je softijsje. Hoe maken wij als werkzoekenden daar nou glasheldere taal van? Met het Meisje zonder werk Woordenboek natuurlijk!

Niet zomaar een woordenboek, maar eentje die je als werkloze niet kan missen. Ideaal voor vacaturevertalingen, tijdens contractbespreking en bij Galgje. Ook leuk voor kinderen tijdens de autorit naar Zuid-Frankrijk: vacaturebingo!

Klein prijsje, levenslange kennis!

In A tot Z heldere vacatures vind je 15 pagina’s vol handige leestips, een zal-ik-reageren-flowchart en natuurlijk een uitgebreide lijst van de meest vage vacaturetermen. Sla dit boek open elke keer als je een vacature leest. Wat zijn je dagelijkse taken? Vind ik deze vacature leuk? Zal ik reageren? Al deze vragen worden beantwoord in dit handboek. Dankzij dit handboek solliciteer je doelgericht en tijdsbewust.

Dit boek is ideaal voor mensen die net de banenmarkt opstappen, als je al langere tijd zoekt naar een baan of wanneer je slimmer en sneller sollicitatiebrieven wilt schrijven. Het is ook een heel nuttig en duurzaam cadeau op een afstudeer- of examenfeest. Kortom, Van A tot Z Heldere vacatures is perfect voor iedereen die een baan zoekt en geen tijd wil verspillen aan onleesbare vacatures.

Betalen

Het boek kost 6,99 euro. Met dit geld kan ik nog meer pittige blogs, handige handboeken en herkenbare verhalen voor je schrijven.

Je kunt gemakkelijk betalen via iDeal. Nadat de betaling is geslaagd, ontvang je het boek persoonlijk van mij per e-mail. Het kan dus zijn dat je niet direct het boek ontvangt nadat je hebt betaalt – met name als je het boek later in de avond bestelt. Dan stuur ik het direct naar je toe de volgende ochtend. Op deze wijze kan ik je extra tips meegeven en je succes wensen met je banenzoektocht!

Totaal: € -
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Nog niet toe aan deze commitment? Schrijf je dan in voor mijn gratis nieuwsbrief! Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van mijn nieuwste blogs.

Leuk geschreven? Ik schrijf graag voor jou de scherpste, liefste of helderste blogs, content marketing en social media posts. Mail naar yorien@meisjezonderwerk.nl voor gratis vrijblijvend advies!
Posts created 47

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven