Succesvol Solliciteren (e-book)

Stop met solliciteren naar de verkeerde banen en vind je droombaan sneller dan je durft te dromen. Ik leer je al mijn sollicitatiegeheimen in mijn e-book Succesvol Solliciteren!

Herken jij jezelf hierin?
 1. Je bent het zat om afwijzing na afwijzing te krijgen.
 2. Je zwerft van baan naar baan. Steeds als je denkt dat je je droombaan hebt gevonden, dat voelt het toch weer niet goed. Teleurstellend!
 3. Je bent behoorlijk klaar met solliciteren. Waarom duurt het allemaal zo lang?!
 4. Je hebt geen idee hoe je een goede sollicitatiebrief of een onweerstaanbare cv schrijft, want elke sollicitatie die je doet eindigt in een afwijzing.
 5. Je voelt je inmiddels behoorlijk hopeloos. Ga ik ooit nog een leuke baan vinden?
 6. Leuke vacatures? Waar dan? Die verstoppen zich voor jou. Je vindt nooit waar je nou echt naar zoekt en daardoor maak je steeds dezelfde fouten.

Dan is mijn handleiding Succesvol Solliciteren perfect voor jou!

Ik haat solliciteren. Zo, ik heb het gezegd. Ik vind het vreselijk als ik meer dan honderd concurrenten heb, als mijn brief slechts 9 seconden aandacht krijgt en als de kans heel groot is dat ik een afwijzing ontvang met een verkeerd gespelde voornaam. Gelukkig heb ik ontdekt dat het ook anders kan; makkelijker, sneller én leuker solliciteren. En dat is precies wat jij gaat ontdekken in dit boek, een handleiding om makkelijk en succesvol te solliciteren.

In dit e-book ga ik je overladen met praktische tips om slim en succesvol te solliciteren. Hierin bespreken we hoe je een vacature kunt vertalen, een fantastisch cv maakt en wat een goede opbouw voor een sollicitatiebrief is. Ook praten we over het sollicitatiegesprek: hoe ziet een goede voorbereiding eruit? Dat zijn kwaliteiten die je altijd goed kunt gebruiken, je hele leven lang. Ook als je na het lezen van mijn sollicitatiegeheimen besluit om een eigen bedrijf te beginnen of om met je Volkwsagen bus door de mooiste bossen te cruisen. Kortom, met welke conclusie jij dit boek ook dichtklapt, ik kan je verder helpen om je droomleven te leiden. Niet over tien jaar, maar nu.

Wat leer je van Succesvol Solliciteren?
 • In het eerste hoofdstuk leer je over wat jij wilt in het leven. Werken omdat je moet werken: ik ben het er niet mee eens. Een baan hoort je te ondersteunen in jouw droomleven. Wat betekent dat voor jou?
 • In het tweede hoofdstuk vertel ik je mijn sollicitatiegeheimen. Wist je dat de leukste functies al gevuld zijn vóórdat de vacature online staat? Ik leg je uit hoe jij er als eerste bij kunt zijn.
 • Het derde hoofdstuk is mijn favoriet! We bekijken hoe je een vacature moet lezen, welke onderdelen belangrijk zijn en welke vacaturetermen je beter met een korreltje zout kunt nemen.
 • Hoofdstuk vier: we duiken in de details rondom je sollicitatie. Je mail, je sollicitatiebrief, je cv: hoe zorg je ervoor dat je wordt uitgenodigd? En hoe verwerk je die lege vacaturetermen in je motivatiebrief?
 • Yes, je bent uitgenodigd! Maar hoe presenteer je jezelf op het sollicitatiegesprek als de ideale kandidaat? Hoe bereid je je voor? In hoofdstuk vijf deel ik je mijn simpele trucs!
 • Natuurlijk praten we ook over afwijzing krijgen. Het is een onvermijdelijk onderdeel van solliciteren. Hoe houd je dan je zelfvertrouwen op pijl?

Naast zes hoofdstukken vol praktische en slimme tips, vind je in Succesvol Solliciteren ook herkenbare columns over mijn ervaring met solliciteren, inspirerende quotes en leuke infographics.

Het vacaturewoordenboek

Een van de hoogtepunten van dit boek is het vacaturewoordenboek. Je vindt er meer dan 100 bekende, maar oh zo vage vacaturetermen. Van Allround tot Zorgvuldig; ik vertaal de meest verwarrende en vage sollicitatietermen voor jou. Met CTRL-F heb je altijd snel een vertaling bij de hand elke keer als je een vacature leest. Verspil niet langer je tijd aan vacatures vertalen en op functies reageren die niks voor jou zijn. Vanaf nu solliciteer je doelgericht en tijdsbewust!

Wil jij

 • moeiteloos een nieuwe baan vinden
 • eindelijk ergens terecht komen waar je je écht goed voelt
 • slimmer en sneller succesvolle sollicitatiebrieven schrijven
 • geen tijd meer verspillen aan onleesbare vacatures die niet bij jou passen
 • nooit meer een afwijzing krijgen
 • trots kunnen vertellen over je nieuwe baan op verjaardagen
 • goede vrienden worden met je nieuwe collega’s
 • een stabiel inkomen verdienen

Dan heb jij dit e-book nodig. Wacht niet langer en begin nu je nieuwe leven. Vind eindelijk de werkplek waar jij je thuisvoelt. Word eindelijk gewaardeerd om je talenten en je expertise. Start nu je nieuwe, succesvolle leven door eindelijk succesvol te gaan solliciteren.

Koop hier het e-book Succesvol Solliciteren

Succesvol Solliciteren kost slechts €19,95! Dit aanbod is tijdelijk geldig, de normale prijs is €199,95! Een mini-investering met groots effect: eindelijk die baan vinden die echt bij jou past.

Je kunt gemakkelijk en veilig betalen via iDeal. Nadat de betaling is geslaagd, ontvang je het boek per e-mail.

Totaal: € -
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Later het e-book kopen, of wil je mij eerst nog beter leren kennen? Schrijf je dan in voor mijn gratis nieuwsbrief! Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van mijn nieuwste blogs en werk(loze) leven. Wil je een voorproefje van mijn e-books? Download dan gratis Werkloos! Dit is een e-book met de allereerste stappen die je moet zetten als je werkloos bent of wordt. Je kunt ‘m hier gratis downloaden!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven