Succesvol solliciteren

Hoe vaak ben jij al bij de verkeerde baan beland? In dit e-book Succesvol Solliciteren laat ik je zien hoe je een toffe baan vindt. Met de helft van de tijd, moeite en energie die je tot nu toe aan solliciteren hebt besteed.

Dit e-book is al 215 keer gekocht door mensen tussen de 25 en 45 jaar.

Kopers geven dit e-book gemiddeld een 8,9.

De meeste lezers vinden in 2 maanden een nieuwe baan.

ben jij dit?

 1. Je bent het zat om afwijzingen op je sollicitaties te krijgen.
 2. Je zwerft van baan naar baan. Steeds als je denkt dat je je droombaan hebt gevonden, dat voelt het toch weer niet goed. Teleurstellend!
 3. Je bent behoorlijk klaar met solliciteren. Waarom duurt het allemaal zo lang?! Ga ik ooit nog een leuke baan vinden?
 4. Je hebt geen idee hoe je een goede sollicitatiebrief of een onweerstaanbare cv schrijft, want elke sollicitatie eindigt in een afwijzing.
 5. Leuke vacatures? Waar dan? Je vindt nooit de baan waar je naar zoekt en daardoor maak je steeds dezelfde fouten.

dan is Succesvol solliciteren voor jou de oplossing!

Ik vind het vreselijk als ik meer dan 100 concurrenten heb, als mijn sollicitatiebrief slechts 9 seconden aandacht krijgt en als de kans heel groot is dat ik een afwijzing ontvang met een verkeerd gespelde voornaam. Gelukkig heb ik ontdekt dat het ook anders kan: makkelijker, sneller én leuker solliciteren. En dat is precies wat jij gaat ontdekken in dit boek, een handleiding om makkelijk en succesvol te solliciteren.

Voordat ik ging ondernemen, heb ik meer dan 400 keer gesolliciteerd. 400 sollicitatiebrieven geschreven, 400 keer mijn cv aangepast, en minstens 150 sollicitatiegesprekken gevoerd. Het is ongelooflijk hoeveel tijd, energie en geld solliciteren kost. En hoeveel paniek, stress en zenuwen het oplevert!

In dit e-book ga ik je overladen met praktische tips om slim en succesvol te solliciteren. Zonder jezelf te verliezen, want jij hoeft niet te veranderen om een leuke baan te vinden. Zou ik ook niet doen.

Hierin bespreken we hoe je een vacature kunt vertalen naar begrijpelijke tekst, een fantastisch cv maakt en wat een goede opbouw voor een sollicitatiebrief is. Ook praten we over het sollicitatiegesprek: hoe ziet een goede voorbereiding eruit? Je leert kwaliteiten die je je leven lang kunt gebruiken. Ook als je na het lezen van mijn sollicitatiegeheimen besluit om een eigen bedrijf te beginnen of omin een tiny house te gaan wonen. Kortom, met welke conclusie jij dit boek ook dichtklapt, ik kan je verder helpen om je droomleven te leiden. Niet over 10 jaar, maar nu.

wat leer je van Succesvol Solliciteren?

Succesvol solliciteren draait om jou. Want succes krijg je pas als je weet wat je doelen zijn. Én als je doelen realistisch en eerlijk zijn. Daarom leer je in dit e-book vooral veel over jezelf: wie ben jij en waar ben jij naar op zoek?

Daarnaast leer je in dit e-book:

 • al mijn sollicitatiegeheimen. Wist je dat de leukste functies al gevuld zijn vóór de vacature online staat? Ik leg je uit hoe jij er als eerste bij kunt zijn.
 • hoe je een vacature moet lezen, welke onderdelen belangrijk zijn en welke vacaturetermen je met een korreltje zout mag nemen (mijn favoriete hoofdstuk!).
 • een aantrekkelijke e-mail, sollicitatiebrief en cv te schrijven.
 • mijn simpele trucs voor een ontspannen en gezellig sollicitatiegesprek waardoor ‘de klik’ ontstaat.
 • hoe je moed blijft houden na een afwijzing.
 • het vacaturewoordenboek kennen met meer dan 100 bekende, maar oh zo vage vacaturetermen. Met CTRL-F heb je vanaf nu altijd een vertaling bij de hand als je een vacature leest.

In 53 pagina’s leer je op een relaxte manier succesvol solliciteren, zonder haast, stress of druk. Iedereen kan succesvol solliciteren als je deze handige trucs kent.

scroll verder als jij…

 • moeiteloos een nieuwe baan wilt vinden.
 • eindelijk ergens terecht wilt komen waar je je écht goed voelt.
 • slimmer en sneller succesvolle sollicitatiebrieven wilt schrijven.
 • nooit meer een afwijzing wilt krijgen.
 • trots op verjaardagen wilt vertellen over je nieuwe baan.
 • een stabiel inkomen wilt verdienen.

Stop met solliciteren voor de verkeerde banen. Stop met vacatures verkeerd interpreteren. Stop met slechte sollicitatiebrieven schrijven. Dan zul je vanzelf succesvol solliciteren. Iedereen kan het. Wacht niet langer en begin nu. Start nu je nieuwe, succesvolle leven door eindelijk succesvol te gaan solliciteren.

koop hier het e-book Succesvol Solliciteren

Succesvol Solliciteren kost slechts €29,95!

Je kunt gemakkelijk en veilig betalen via iDeal, Bancontact of PayPal. Nadat de betaling is geslaagd, ontvang je het boek per e-mail.

Totaal: € -