Vacaturemarketing

Een leuke baan begint vaak bij een leuke vacature. Maar veel vacatures zijn onbegrijpelijk geschreven. Dat is erg vervelend voor beide partijen. De werkgever krijgt niet de juiste mensen op de koffie en de sollicitant weet niet welke vacatures de juiste match zijn. Dit is waarom ik doe wat ik doe: goede vacatures schrijven die de juiste mensen naar de juiste plek leiden. Ik hoop hiermee veel mensen dichterbij hun droombaan te brengen.

Waarom schrijf ik vacatures?

Na mijn afstuderen heb ik veel gesolliciteerd. Ik heb in die tijd ervaren hoe lastig het kan zijn om een leuke baan te vinden. Zelfs als je hoogopgeleid bent, goede sociale vaardigheden hebt en geschikt bent voor de job, dan kan het nog maanden duren voordat je op een leuke plek terechtkomt. Een van de redenen hiervoor zijn slechte vacatures. Een goede vacature geeft feitelijk en helder weer wat de baan inhoudt, wat je ervoor moet kunnen en wat er leuk aan is. Wanneer een vacature niet klopt, ontstaan er verkeerde verwachtingen bij zowel de werknemer als de werkgever. Dit creëert natuurlijk veel teleurstelling aan beide kanten. Bovendien is het ook nog eens zonde van iedereens tijd en energie.

Ik vind dat de arbeidsmarkt een beetje moet veranderen. Heldere vacatures moeten vanaf nu een ‘must do’ worden. Waarom probeer ik de arbeidsmarkt te verbeteren met vacatures? Een leuke, eerlijke, fijne en profitabele samenwerking begint bij een heldere vacature. Bovendien is het mijn missie om solliciteren makkelijker, leuker en sneller te maken voor werknemers én werkgevers.

Waarom zijn mijn vacatures goed?

Eerder schreef ik al vacatures voor Nationale Nederlanden, DHL en Intratuin en CarNext. Daar heb ik het volgende van geleerd:

In mijn vacatures vind je géén

 • Lege vacaturetermen
 • Onnodige opvulling die alleen maar tijd en geld kosten
 • Spel- en/of grammaticafouten
 • Stijve, ouderwetse taal
 • Alleen maar tekst: ik werk graag met (bewegend) beeld!
 • Te veel eisen

Je vindt er wel

 • Een levendige, aantrekkelijke en vriendelijke vacature
 • Een tekst die goed en makkelijk leesbaar is voor iedereen
 • Feiten die écht waar zijn
 • Een makkelijke en userfriendly manier om te reageren op de functie
 • Een representatie van de functie en de dagelijkse taken die kloppen
 • Contactgegevens van een contactpersoon of de vacaturehouder
Wat kosten mijn vacatures?

Mijn uurprijs is 55 euro. Indien gewenst kunnen we ook een prijs per vacature afspreken. De prijs per vacature is 250 euro. Dat is dan inclusief het maken van een vacature-template, SEO-optimalisatie in de vacature en alle herschrijfrondes. Een compleet pakket dus. Maar elke klant is uniek, dus laten we samen kijken wat het beste werkt voor jou.

Mag ik vacatures voor jou schrijven?

Neem direct contact met me op door een mail te sturen naar yorien@meisjezonderwerk.nl. Dan plannen we zo snel mogelijk een gratis afspraak in om te zien wat ik voor jou kan betekenen.

Voorbeeldvacature

Nationale Nederlanden – Schadebehandelaar Buitenland vervoer

Van het aanrijden van een paaltje tot een complexe aanrijding: als Schadebehandelaar Buitenland bij NN help jij duizenden klanten per jaar door hun schade te regelen.

Wie is verantwoordelijk? Dat is de hoofdvraag wanneer er bij jou een zaak wordt aangemeld. Aan de hand van onder andere getuigenverklaringen, foto’s en wet- en regelgeving verzamel jij de juiste feiten. In elk land gelden andere regels, wetten en waarden en normen. Daarom is elke zaak weer een nieuwe uitdaging. Daarnaast bewaak je continu de schadelast en tracht je een gezonde balans in de kosten te bereiken. Op deze afdeling wordt er veel samengewerkt tussen seniors en juniors. Dat is niet alleen gezellig, het is ook noodzakelijk. Een foutje is namelijk snel gemaakt en van tevoren kan je niet voorspellen hoe groot een zaak gaat worden. Je staat er dus nooit alleen voor.

Dankzij excellent speurwerk en een ijzerscherpe focus weet jij:

 • De fraudecijfers te beperken en langlopende zaken te winnen voor de klant.
 • Goed contact te onderhouden met adviseurs, tegenpartijen, advocaten en buitenlandse vertegenwoordigers.
 • Samen te werken met collega’s binnen en buiten het team om onze dienstverlening en processen te verbeteren.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven