Vertaal je vacatures!

iedereen die weleens een vacature leest, begrijpt dit helemaal: vacatures staan vol met verwarrende termen. Vage woorden met grootheidswaanzin, noem ik ze. Zoveel jargon in één tekst dat het een vreemde taal lijkt te zijn in plaats van een ABN’tje. Hoe kun je nou een vacature begrijpen als die volstaat met zulke woorden? Hoe weet je of de vacature bij je past, als je ‘m niet eens kunt begrijpen?? Geen nood, ik heb het antwoord: vertaal je vacatures met de Meisje zonder werk Vacaturevertaler!

Werk zoeken is al moeilijk genoeg!

Wat is een van de grootste ergernis als je werk zoekt? Onleesbare vacatures! Je herkent misschien wel het volgende scenario. Vol goede moed ga je op zoek naar een Leuke Baan. Als eerste open je een van de beste gratis vacaturewebsites. Je typt wat zoektermen in en vindt een paar interessante functietitels. En dan begint het pas. Want zodra je de vacature openklikt, ben je de weg kwijt… Je neemt nog een slok water om je hersenen op te frissen en knijpt je ogen tot spleetjes. Wat staat daar nou?

Je speelt een belangrijke rol in de merkbeleving van de organisatie.

Je komt dus te werken in een informele organisatie met enthousiaste collega’s, waar collegialiteit voorop staat.

Dit is een innoverende gemeente die er om bekend staat dat ze van aanpakken houden.

Deze webredacteur werkt daarom aan verschillende projecten en wordt geplaatst bij de nog te vormen centrale redactie websites. Collegiale uitwisseling vindt de webredacteur in de nog te vormen centrale redactie websites.

“Samen vette dingen doen”. Niet onze bedrijfsmissie, maar wel ons motto. En wat jouw ambitie ook is, jouw collega’s vinden het ook zo vet als jij zelf. 

Je bent een authentieke toevoeging aan ons jonge team.

Je hebt dus een winnaarsmentaliteit.

Ben je al duizelig? Al zigzaggend om de spelfouten heen, kom je tot de conclusie dat je geen idee hebt wat de vacature inhoudt. Het is zo onbegrijpelijk geschreven dat je je afvraagt of de vacaturehouder wel weet waar hij het over heeft! Hoe los je dit op? Je hebt echt hulp nodig bij het vertalen van vacatures. Vertaal je vacatures met de vacaturevertaler!

Vertaal je vacatures met de Vacaturevertaler!

Gelukkig hoef je niet in je eentje in die woordenbrij te duiken. Schakel daarom gerust de Vacaturevertaler in. Stap één: plak de vacaturetekst in het kadertje hieronder. Stap twee: ga lekker achterover zitten en kijk naar de magie van het vertalen van je vacatures. De Vacaturevertaler highlight alle lege vacaturetermen. Zijn er best veel, toch? En legt je uit wat de termen betekenen in normale mensen taal. Daardoor weet jij meteen welke vaardigheden van belang zijn voor je sollicitatiebrief en welke eisen je gerust kunt negeren. Handig zo’n vertaler!

De conclusie: vacatures moeten beter en begrijpelijker geschreven worden, dat weet iedereen die weleens een vacature leest. Ben jij werkgever en wil jij hierbij hulp? Dan help ik je graag. Ik schrijf heldere vacatures. Lees er hier meer over.

Gevonden vage vacaturetermen:

:

De Vacaturevertaler is gemaakt door Simonic Software Intelligence.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.