Vacatures schrijven

Meisje op een missie

Ik heb jaren gemerkt hoe lastig het kan zijn om een leuke nieuwe baan te vinden, zelfs als je hoogopgeleid bent en prima sociale vaardigheden hebt én echt aan de slag wilt. Daarom is het mijn missie om solliciteren makkelijker, leuker en sneller te maken. Voor werknemers én werkgevers. Want ook aan de andere kant liggen problemen die op te lossen zijn door simpelweg te beginnen met een heldere vacature en een open sollicitatiegesprek. Met mijn missie in mijn achterhoofd schrijf ik elke vacature alsof ik er zelf op zou willen reageren.

Nationale Nederlanden – Schadebehandelaar Buitenland vervoer

Van het aanrijden van een paaltje tot een complexe aanrijding: als Schadebehandelaar Buitenland bij NN help jij duizenden klanten per jaar door hun schade te regelen.

Wie is verantwoordelijk? Dat is de hoofdvraag wanneer er bij jou een zaak wordt aangemeld. Aan de hand van onder andere getuigenverklaringen, foto’s en wet- en regelgeving verzamel jij de juiste feiten. In elk land gelden andere regels, wetten en waarden en normen. Daarom is elke zaak weer een nieuwe uitdaging. Daarnaast bewaak je continu de schadelast en tracht je een gezonde balans in de kosten te bereiken. Op deze afdeling wordt er veel samengewerkt tussen seniors en juniors. Dat is niet alleen gezellig, het is ook noodzakelijk. Een foutje is namelijk snel gemaakt en van tevoren kan je niet voorspellen hoe groot een zaak gaat worden. Je staat er dus nooit alleen voor.

Dankzij excellent speurwerk en een ijzerscherpe focus weet jij:

  • De fraudecijfers te beperken en langlopende zaken te winnen voor de klant.
  • Goed contact te onderhouden met adviseurs, tegenpartijen, advocaten en buitenlandse vertegenwoordigers.
  • Samen te werken met collega’s binnen en buiten het team om onze dienstverlening en processen te verbeteren.
Deze schreef ik ook:

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven